Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

31.03.2024

22:58
Сьогодні українські захисники зупинили спробу проникнення російської диверсійно-розвідувальної групи у Сумську область.

22:34
Російські загарбники атакували Харківську область керованими авіабомбами. У місті було чути вибух. Мер повідомив, що, попередньо, є приліт.

21:56
Країна-терорист РФ звинуватила Україну в терактах та закликала видати голову СБУ. У відомстві відповіли LIGA.net, що будь-які слова МЗС загарбників є нікчемники.

20:28
Вранці на Львівщині російські загарбники атакували ракетами об'єкт критичної інфраструктури. Наразі відомо про двох загиблих від обстрілу.

19:49
Начальник ГУР Буданов пояснив, що росіяни використовують ракети "Циркон" з метою пробити українську систему протиповітряної оборони.

19:06
Вночі росіяни масовано вдарили по селищу Борова Ізюмського району Харківщини - одна людина загинула, ще одна травмована, є руйнування.

18:11
Після звільнення Бучі від російських загарбників у місті знайшли 422 вбитих мирних мешканців, у районі виявлено 1190 тіл. Ці цифри не є остаточними, також є зниклі безвісти - їх пошук триває.

16:47
70% - на виплати, 20% - на озброєння: у Міноборони розповіли, як розподіляють бюджет.

16:30
У Харкові під час повітряної тривоги чути вибух, росіяни завдають ударів.

16:14
Папа римський закликав Росію та Україну провести обмін полоненими за формулою "всіх на всіх". Координаційний штаб відповів, що Україна неодноразово заявляла про свою готовність, але РФ не хоче повертати власних людей.

15:55
На Одещині прикордонники зупинили мікроавтобус, яким перевізник намагався переправити через кордон п'ятьох чоловіків - окрім перевезення вони заплатили й за підробку військово-облікових документів.

14:56
Начальник ГУР Буданов підтвердив, що російські загарбники будують залізничну гілку з Ростова до тимчасово окупованого Криму. За його словами, процес майже завершений.

14:34
Глава МЗС Фінляндії Еліна Валтонен заявила, що зараз не час для відправлення військ НАТО в Україну, але у довгостроковій перспективі "нічого не варто виключати".

13:23
Начальник ГУР МО Кирило Буданов заявив, що росіяни накопичували крилаті ракети "Калібр", ймовірно, найближчим часом ворог вдарить ними по Україні.

12:45
Опитування. Понад 50% росіян розділяють тезу диктатора Путіна про причетність України до теракту у підмосковному концертному залі Crocus City Hall.

11:46
Армія Великої Британії з 2018 року загубила кілька десятків одиниць зброї. Серед них гранатомети, кулемети та ракетні установки, а також понад 1000 комп'ютерів, які використовували керівники оборонних відомств.

10:52
Мер Парижа Анн Ідальго заявила, що російським та білоруським спортсменам будуть не раді на цьогорічних Олімпійських іграх.

10:28
Внаслідок падіння уламків російської повітряної цілі зранку 31 березня у Рівненській області пошкоджено електроопору та акушерський пункт.

10:11
У межах нового пакета військової допомоги Франція поставить Україні сотні "старих, але все ще функціональних" броньованих машин та зенітні ракети Aster.

09:58
Ворог атакував крилатими ракетами об'єкт критичної інфраструктури у Львівській області, який був ціллю 24 та 29 березня.

08:55
У ніч проти 31 березня російські окупаційні війська атакували ударними безпілотниками енергетичну інфраструктуру в Одеській області та агропідприємство в Херсонській.

07:50
Збройова компанія MBDA, яка, зокрема, виробляє далекобійні крилаті ракети Taurus, закликала уряд Німеччини прискорити рішення щодо замовлень.

06:43
Авдіївський напрямок залишається основним для наступу російських окупаційних військ, там залучено кілька дивізій ворога. Про це повідомив командир другого штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук.

06:36
Вранці 31 березня зі стратегічних бомбардувальників Ту-95 Росія запустила крилаті ракети. За даними моніторингових каналів, протиповітряна оборона спрацювала у Київській та Львівській областях.

00:16
Речник ВМС Плетенчук повідомив, що Росія вивела всі ракетоносії із Криму, залишивши там лише "одного невдаху" - "Циклон", який не випустив жодної ракети.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/