Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

30.03.2024

23:32
Росія запустила ударні дрони, на півдні йде бойова робота. Паралельно із цим є загроза балістики з Криму та ударів ворожої авіації.

21:42
Окупанти знову атакували Харків - вдарили по Шевченківському району.

21:19
"Це ще не все". Зеленський обіцяє нові кадрові ротації в державних інституціях. Нагадав, що сьогодні відбулось кілька замін, але це ще не всі рішення, які підготовлені.

20:10
В чотирьох областях впроваджено екстрені відключення світла через російські атаки. Аварійно відключені споживачі у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Донецькій областях.

19:48
У ГУР розкрили заходи, до яких вдалася армія Росії через рейди повстанців біля кордону. Зокрема, РФ зміцнює кордони, тренує новобранців і посилює мінування у Бєлгородській, Курській і Брянській областях.

19:06
Голова Національної асамблеї Франції Яель Брон-Піве сьогодні в Одесі. Вона заявила, що "зараз все можливо", коментуючи слова президента Франції Емманюеля Макрона про ймовірність відправлення іноземних військ в Україну.

17:49
Бійці бригади "Сталевий кордон" підняли над населеними пунктами Шабельне, Піщане та Дегтярне Харківської області синьо-жовті стяги. Населені пункти знаходяться у "сірій зоні".

16:41
Британська розвідка повідомила, що Росія, ймовірно, мобілізує до лав окупантів по 30 000 людей щомісяця для поповнення втрат у живій силі. Окупанти зберігають значну кількісну перевагу в конфлікті, перевершуючи Україну в наявних боєприпасах і техніці.

15:25
У Дніпропетровській області вдень 30 березня Сили оборони знищили російську ракету.

13:37
Міністр оборони Естонії Ханно Певкур заявив, що низка країн вже внесли кошти на закупівлю артилерійських боєприпасів за ініціативою Чехії та у світі є місця, де можна купити снаряди, однак грошей все ще бракує.

09:51
Російські терористи розпочали так звану весняну хвилю "мобілізації" на окупованій території Луганської області – вона триватиме протягом квітня-липня.

07:38
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що Україна зможе краще збалансувати енергетичну систему на тлі масованих російських атак проти енергетики шляхом вимкнення опалення з закінченням сезону.

07:13
У ніч проти 30 березня українським силам протиповітряної оборони вдалось збити сім ударних дронів, якими росіяни атакували південні та південно-східні регіони України – під прицілом була енергетична інфраструктура.

06:42
У Білому дому розцінюють російські повітряні атаки на об’єкти енергетики України як намагання диктатора Володимира Путіна зламати дух українців та закликають Конгрес США не зволікати з ухваленням допомоги.

06:42
Україна зможе підготувати новий контрнаступ цього року, якщо ситуація на фронті залишатиметься стабільною. Таку думку висловив президент Володимир Зеленський.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/