Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

23.03.2024

23:36
Зеленський повідомив, що під час масованої ракетно-дронової атаки 22 березня Росія застосувала проти України ракети з 300 типів іноземних компонентів. А разом із "шахедами" це мінімум 7500 компонентів.

22:29
Увечері 23 березня у Криму виють сирени та гримлять вибухи, росіяни вже рахують "збиті" цілі.

22:04
Зеленський прокоментував вчорашню стрілянину у Підмосков'ї і спроби РФ притягнути до цього Україну. Він переконаний, що якщо росіяни готові продовжувати "мовчки вмирати в крокусах", Путін влаштує ще не один подібний теракт.

21:31
Байден підписав бюджет на $1,2 трлн, але нагадав Конгресу США, що "роботу ще не завершено". Вчергове закликав ухвалити законопроєкт, в якому закладено гроші на допомогу Україні.

20:40
ДніпроГЕС. Голова Запорізької ОВА Федоров повідомив, що половина дорожнього полотна повністю зруйнована і найближчим часом точно не буде функціонувати, але загрози прориву греблі немає.

19:06
У поліції показали відео: Росія застосовує тактику "подвійних ударів", щоб було більше жертв серед українців.

17:56
23 березня Росія влаштувала черговий обстріл Харкова.

17:20
ГУР відзвітувало про "спеціальну акцію": у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області знищено групу російських окупантів та їхню техніку.

16:36
Британія показала фото випуску перших пілотів ЗСУ, що навчаються на F-16. Далі вони вирушать до Франції - продовжувати підготовку.

16:04
Станом на 15:21 22 березня росіяни нарахували вже 133 вбитих в результаті теракту у "Крокусі".

14:09
23 березня російська армія атакувала пункт незламності на Херсонщині, унаслідок чого троє цивільних осіб зазнали поранень.

12:19
Президент Володимир Зеленський заслухав доповіді про відновлювальні роботи в областях після російського удару 22 березня – найскладніша ситуація залишається в Харкові. Також він заслухав звіт військового командування про ситуацію на фронті.

11:44
Національне антикорупційне агентство з питань запобігання корупції передало інформацію з розділу "Міжнародні спонсори війни" на порталі "Війна і санкції" Міжвідомчій робочій групі з питань реалізації державної санкційної політики.

11:43
У Центрі протидії дезінформації припускають, що стрілянина у Crocus City Hall у Підмосков'ї може бути операцією російських спецслужб, щоб звинуватити Україну та отримати привід для нової хвилі мобілізації у Росії.

11:12
Російські пропагандисти з телеканалу НТВ оприлюднили дипфейк із секретарем РНБО Олексієм Даніловим – вони намагалися переконати, що Україна нібито причетна до теракту 22 березня у Підмосков?ї.

08:47
У ніч проти 23 березня у Харкові постраждали рятувальник та поліціянт під час атаки російських дронів.

08:20
Російські ЗМІ повідомили, що у ніч проти суботи, 23 березня, на Новокуйбишевському нафтопереробному заводі у Самарській області Росії спалахнула пожежа. Вони заявляють про "падіння БпЛА".

08:20
У ніч проти 23 березня російська армія атакувала Україну ракетами та ударними дронами типу "Shahed"- протиповітряна оборона збила 31 БпЛА.

06:52
Адміністрація президента США наголосила, що російський диктатор Володимир Путін намагається скористатися кожним днем, аби вразити мирне населення, тому кожен день затримки допомоги у Палаті – "ще один день, за який українці повинні платити власною кров’ю".

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/