Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

6.11.2022

22:25
7 листопада у Києві очікується великий дефіцит електроенергії, будуть екстрені відключення, повідомив генеральний директор субхолдингу ДТЕК Сергій Коваленко.

21:54
Дедалі частіше надходять повідомлення, що у Чорне море на бойове чергування не вийшов жоден російський носій "калібрів", сказав у вечірньому відеозверненні Володимир Зеленський.

20:46
Окупант із донецьких терористів розповідає, що росіяни готуються відступати на Херсонщині та самі підривають склади з боєприпасами, бо не можуть їх евакуювати.

20:11
МЗС Угорщини заявило, що "не вважає правильними" заяви Володимира Путіна про нібито наявні в Угорщині "територіальні претензії" до України.

19:47
Твердження, що Іран передав Росії дрони ще до початку вторгнення в Україну, є брехнею, написав спецпредставник США щодо Ірану Роберт Меллі.

19:19
Російські окупанти продовжують депортацію населення з Херсонської області та знищують і розкрадають приватні малі судна на Дніпрі, повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

17:16
Російські окупанти на території Білорусі зневажливо ставляться до місцевих і постійно конфліктують з ними, а також масово хворіють через погані умови в таборах, повідомляє ГУР.

15:30
У Міноборони України підтвердили інформацію неназваного американського чиновника про те, що російським окупантам з початку повномасштабного вторгнення не вдалося знищити жодної системи HIMARS.

11:34
Бійці спецпідрозділу "Альфа" СБУ спалили три російські БМП.

08:05
Результатом нічного ракетного удару ворога по Запоріжжю стала руйнація двоповерхової будівлі комерційного підприємства, загинула людина.

07:41
Російські окупанти намагаються наступати на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках, повідомляє Генштаб.
Сили оборони відбили атаки ворога біля 14 населених пунктів.

06:24
Бомбардувальники та винищувачі Повітряних сил завдали ударів по системах ППО окупантів у Херсонському районі та по скупченню російських військ в районі Снігурівки, у Баштанському та Бериславському районах, повідомляє ОК "Південь".
Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 140 вогневих завдань, зокрема в районі зосередження військ окупантів у Геройському та Раденську.
За підтвердженими даними, за добу знищено 57 окупантів, два танки, дві великокаліберні гаубиці, три одиниці автобронетехніки.

01:43
Росіяни вдарили по Запоріжжю в ніч проти 6 листопада, внаслідок чого виникла пожежа в одному з житлових кварталів, не виключені повторні атаки.

00:04
Подоляк: Будемо проговорювати з партнерами, звідки в Ірану взагалі така зброя за санкцій.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live