Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Статьи

 

 

Солдатам на заході купили вугілля на 20 мільйонів по найвищих з ринкових цін

10 листопада 2014

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління Міноборони України 4 листопада уклало угоду з ТОВ ВП «ЗВЗ» на постачання 17 тис тонн вугілля на 20,19 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вугілля марки ГР з постачанням до кінця цього року придбано по 1190 грн./т. по переговорній процедурі.

Обрання неконкурентної процедури пояснюється тим, що на відкриті торги у жовтні по цьому вугіллю були подані заявки, найдешевша з яких становила 1200 грн./т, що перевищувало очікувану ціну замовника.

Також на запит замовника Львівська торгово-промислова палата повідомила, що станом на жовтень вартість вугілля ГР коливається від 900 до 1 195 грн. з ПДВ за 1 тону. Відтак замовник тоді відмінив торги по цьому вугіллю і оголосив переговорну процедуру з фірмою ЗВЗ по ціні, впритул наближені до цінової стелі торгово-промислової палати.

Власником ВП «ЗВЗ» є Богдан Голінчак з Червонограду Львівської області.

Як повідомляли «Наші Гроші. Львів», фірма відома тим, що минулоріч перемогла у багатомільйонному тендері на постачання вугілля закладам області за рамковими угодами. У тендері участь брало 14 компаній, однак комітет з конкурсних торгів Департаменту ЖКГ ЛОДА акцептував пропозиції трьох «близьких» фірм: «ЗВЗ», «Галич сервіс автотранс» та приватного підприємця Оксани Кімаковської, які пропонували вугілля за найвищими цінами. Перевіркою Держфініспекції було встановлено, що в діях вказаних учасників «виявлено ознаки, що можуть вказувати на існування узгоджених дій між учасниками закупівлі».

http://nashigroshi.org/2014/11/10/soldatam-na-zahodi-kupyly-vuhillya-na-20-miljoniv-po-najvyschyh-z-rynkovyh-tsin/

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества