Украинские миротворцы в Демократической Респубике Конго
 

Турнірні змагання з волейболу та міні футболу

28 квітня 2018

Сьогодні в таборі уругвайського миротворчого контингенту місії ООН зі стабалізації в ДР Конго ,відбулись турнірні змагання з волейболу та міні футболу. В змаганнях взяли участь команди миротворців з Уругваю, Гватемали та України.
За результатами жеребкування українські волейболісти свій перший матч зіграли з гватемальцями і завершили його впевненою перемогою. В наступному матчі миротворці з Уругваю поступились миротворцям з Гватемали. Доля звела команди України та Гватемали ще раз. І знову українські волейболісти показали свій високий клас, вдруге перемігши гватемальців. Перше місце у волейболі впевнено завоювали українські миротворці.
У футбольному турнірі, в першому матчі уругвайські спортсмени розгромили команду з Гватемали з рахунком 6:0. Українська команда з командою Гватемали основний час зіграли в нічию 3:3. Після серії пенальті українські спортсмени здобули перемогу і вийшли у фінал для боротьби за перше місце. На жаль перемогти команду з Уругваю не вдалось. Наші футболісти зайняли друге призове місце.

Володимир Фітьо

Пресса о миротворцах Конго

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества