Работа наших партнеров

Клуб юных десантников и миротворцев

г. Кременчуг

 

24.06.2017 року на військовому полігоні поблизу м. Кременчука пройшов Єдиний стрілецький день

24.06.2017 року на військовому полігоні поблизу м. Кременчука пройшов Єдиний стрілецький день. Захід організував Кременчуцький об'єднаний військовий комісаріат.
У заході взяли участь підрозділи територіальної оборони м. Кременчука і м. Горішні плавні та представники Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» в Полтавській області. Під патронатом «Побратимів» також навчання було проведено для юнаків і дівчат Клубу юних десантників та миротворців «Гвардія» м. Кременчука, гуртка «Гвардія - Магнолія» Кременчуцького медичного коледжу, разом з вихованцями «Гвардії» участь у заході прийняли учні Кременчуцького військового ліцею.
Практичні навчання проводили співробітники військкомату, учасники бойових дій в АТО, учасники бойових дій Кременчуцької спілки ветеранів війни в Афганістані, учасники миротворчих місій.
В ході навчання вихованці «Гвардії» отримали знання з таких направлень:
Медична підготовка - поверхове вивчення надання першої медичної допомоги, основи тактичної медицини (навчання проводили інструктори ГО «Гвардія» м. Кременчука, а також інструктор територіальної оборони);
Вогнева підготовка - ознайомлення з пристроєм АК і пістолету Макарова (ПМ) та їх тактико-технічні характеристики, навчання порядку збирання-розбирання АК, ознайомлення з теорією стрільби і вмінню правильного прицілювання. Здійснення практичних стрільб бойовими набоями з АК – 74 та ПМ;
Основи інженерних загороджень - мінно-вибухові загородження. Правила дій при виявленні підозрілих та вибухових пристроїв. Класифікація мін та вибухових пристроїв, встановлення їх за допомогою загороджувачів, дистанційних систем мінувань, вручну.
Керівництво Ветерани ГО «Гвардія» та вихованці клубу «Гвардія» висловлюють щиру подяку військовому комісару, підполковнику Сушко Роману Володимировичу, його заступникам та працівникам військкомату за всецілу підтримку військово-патріотичного виховання молодого покоління.

Работа наших партнеров

Центр миротворчества