Работа наших партнеров
ГО «КЛУБ ЮНИХ МИРОТВОРЦІВ» Кам’янець- Подільський
 
Юні миротворці грали в «Джуру»

З 12 по 16 червня 2017 року на території заповідника «Музей - маєток Самчики» Староконстянтинівського району проходив ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Цьогоріч в змаганнях взяли участь 27 команд з міст, районів та ОТГ області.

Місто Кам’янець-Подільський представляв рій «Подільські джури» позашкільного навчально-виховного об’єднання за сприяння дитячої ГО «КЛУБ ЮНИХ МИРОТВОРЦІВ». Наші джури – миротворці відмінно виступили на обласних змаганнях та повернулися з перемогою.

У загальному заліку ми вибороли такі місця:

1 місце з виду «Впоряд» (стройова підготовка),  

1 місце з виду«Квест» (комплексна командна інтелектуально–екстремальна гра),  

2 місце з виду «Ватра» (мистецьке представлення рою),

3 місце з виду «Стрільба» (стрільба з пневматичної гвинтівки),  
1 місце в особистій першості зі стрільби із пневматичної гвинтівки ( Коваль Владислав, ЗОШ №12).

Гарні результати показали з виду «Рятівник» (змагання з надання першої долікарської допомоги),   «Смуга перешкод», «Бівак» та «Відун». На козацькому колі осавулом табору було обрано ройового нашого рою Коваля Владислава, який відмінно справився з покладеними на нього обов’язками. Також пишаємося тим, що саме наш рій обрали прапороносною групою для проведення церемоніалу при відкритті змагань.

Всі ці дні діти насолоджувалися чарівним світом палацо-паркового ансамблю та неповторною красою тихоплинного Случа. Наш табір стояв на території маєткового парку неподалік «Саду в мурах», який був збудований для теплолюбивих екзотичних рослин. Вражаюча краса 200-літніх ялин, понад 250 видів і форм дерев та квітучих кущів, спів птахів, дзюрчання води фонтану та поскрипування флюгерів Китайського будинку, різноманітні альтанки, купальня надали нам можливість поринути в атмосферу загадкової епохи. Особливо вразила нас краса палацу під час проведення комплексн ої командн о інтелектуально–екстремальн ої гр и «Квест» . Гра проходила вночі, вздовж центральної алеї та навколо фонтану горіли старовинні смолоскипи, сам маєток вигравав всіма барвами.
Сподобалося нам нічне патрулювання табору, а також нічні алярми. Але на жаль час проминув дуже швидко і потрібно було збиратися додому.

Рій «Подільські джури»:

  1. Коваль Владислав – ЗОШ №12
  2. Андріяшко Валентин - ЗОШ №12
  3. Кулявий Михайло - ЗОШ №16
  4. Пацан Діана – ліцей
  5. Шахрай Яна - ЗОШ №12
  6. Куца Анастасія – ЗОШ №16
  7. Михайлюк Марія – ЗОШ №16
  8. Вовшко Анна – ЗОШ №12
  9. Ольхова Інна - ЗОШ №12

Готували рій: Барановський В.І., вчитель з предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ №12, голова ДГО «КЛУБ ЮНИХ МИРОТВОРЦІВ», Галецька Н.К. та Галецька О.В., керівники гуртків «Юних миротворців» та козацько-лицарського виховання «Джура» .

Работа наших партнеров

Центр миротворчества