Работа наших партнеров

ГО «КЛУБ ЮНИХ МИРОТВОРЦІВ» Кам’янець- Подільський

 

Марафон Миру

Peace Marathon

«Мова Миру починається з мене»

«Language of Peace begins with me»

55 діб без пострілів, без вибухів, без терактів, без насильства - в мирі та злагоді за ради дітей планети.

55 days no shots, no explosions, no terrorist attacks, no violence in peace and harmony for the world's children.

Сьогодні 21.09.2016 року ми п і дводимо підсумки Марафону Миру, який ініціювала Кам'янець – Подільська дитяча громадська організація «Клуб юних миротворців» за підтримки Всеукраїнської Ради Миру, Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, дитячого табору «Молода гвардія» місто Одеса, табору туристського активу УДЦТКУМ с ело Осій Закарпатської області, медичного училеща місто Кам'янець – Подільський, ЗОШ №6 Кам'янець – Подільського міського управління освіти і науки, Кам'янець – Подільського ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою.

30 липня. Міжнародний день дружби. Акція «П’ять хвилин дружби».

12 серпня. Міжнародний день молоді «Підтримай мир, одягни синій колір»

8 вересня. Міжнародний День грамотності.

21 вересня. Міжнародний День Миру - «Хода миру».

Міжнародний день миру (International Day of Peace), це День проведенням освітніх і громадських інформаційних акцій з проблем миру. Дитяча громадська організація «Клуб юних миротворців» залучила освітні та громадські установи міста Кам’янця – Подільського в яких були проведені заходи присвячені Глобальним цілям розвитку на 2016-2030 роки. Були проведенні бесіди, презентації, акції та флешмоби в підтримку Миру.

Тому що 21 вересня це День покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього. ООН пропонує всім країнам і народам в цей День припиняти всі військові дії, а також використовує святкування Міжнародного дня миру для залучення уваги до своєї різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати окремих людей, групи та громади на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом діяльності для його досягнення.

Голова КПРДГО «Клуб юних миротворців»

Володимир Барановський

Работа наших партнеров

Центр миротворчества