Работа наших партнеров
Харьковская областная общественная организация миротворцев ООН

Представники Громадської організації миротворців з Харькова завітали до колег з Чернівців 14 вересня 2016 р. 

Виховання патріотизму, самосвідомості і відповідальності підростаючого покоління – одне з важливіших завдань сьогодні: представники Громадської організації миротворців відвідали колег з Чернівців

14 сентября 2016 г.

«…Яка користь може бути для спілкування Західної та Східної України? Дійсно ніякої, особливо в контексті штучно зведеної концепції ненависті між цими регіонами. Цього літа ми разом приймали участь в військово-патріотичному таборі в рамках акції ''Єдина Україна'''. Користь одна - наші діти пізнають Україну не тільки через призму життя свого окремого регіону. Вони розширяють свій світогляд через культуру, спорт, краєзнавчі та історичні походи по всій Україні. Тоді вони будуть знати що таке Україна та за що воюють наші воїни. Повітря Карпат розкриває чому українці так прагнуть свободи. Неможливо дихати цим повітрям і одночасно залишатися рабом. Таке спілкування обов'язково дає свої плоди але не особисто, а зовсім на іншому громадському рівні….», - пише Юлія Гуріна, керівник громадської організації «Маргеловець» на своїй сторінці у Facebook .

На запрошення голови Чернівецького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Ніхто крім нас" Юрія Миколайовича Ковальця 9 вересня представники Громадської організації миротворців та Десантно-спортивного клубу «Маргеловець» завітали до Чернівців для обміну досвідом в сфері військово-патріотичного виховання молоді та налагодження подальшої співпраці.
Делегація була запрошена заступником мера міста Олександром Євгеновичем Паскаром до мерії, де відбувся прийом та вручення посвідчень учасників громадського руху миротворців та відзнак за плідну діяльність у сфері військово-патріотичного виховання молоді членам ГО «Ніхто крім нас» Анатолію Андрійовичу Маринюку та Юрію Олександровичу Дякону.
Представники організацій також завітали до обласного військового комісара Володимира Петровича Шведюка та вручили нагороду «Розвідник-маргеловець, учасник бойових дій».

Висловлюємо подяку керівнику ВГО «Ніхто крім нас» в Чернівцях Ю.М.Ковальцю та членам організації Ю.О.Дякону та А.А.Маринюку за дружній прийом та сподіваємося на подальшу співпрацю, зокрема активізацію руху миротворців та створення клубу юних миротворців в Чернівцях.

Работа наших партнеров

Центр миротворчества