Харьковская областная общественная организация миротворцев ООН, участников Международных операций и инвалидов войны

Гендиректор ОТБ Сергій Гулевський та адміністратор Микола Шлапак отримали нагороди ООН

14 Листопада 2014

Сьогодні під час урочистих зборів з нагоди профсвята, що відбулись в ХОДТРК, гендиректор Сергій Гулевський отримав лист-подяку Громадської організації миротворців ООН та учасників міжнародних операцій.

«Особливу вдячність висловлюємо за оперативні та кваліфіковані дії співробітників Вашого колективу. За те,що Ви разом зі своїм колективом знаходите сили не тільки розвиватись в своїй професійній діяльності, а ще в такий непростий для країни час допомагати людям, які постраждали від конфлікту на сході нашої держави», — йдеться у листі подяці.

Належним чином миротворці оцінили і волонтерську роботу адміністратора нашої телерадіокомпанії Миколи Шлапака. Йому вручили медаль «За службу миру та людству». Завдяки активній громадській позиції Миколи та його співпраці з благодійниками   ХОДТРК кілька разів надавала гуманітарну допомогу таборам вимушених переселенців на Харківщині, де знайшли прихисток жителі Донбасу. Також була організована доставка «гуманітарки» безпосередньо до зони АТО, в тому числі — на блокпости наших бійців, які захищають сувернитет та територіальну цілісність України.

http://otb.com.ua/programs/inform-analit/novyny/hendyrektor-otb-serhij-hulevskyj-ta-administrator-mykola-shlapak-otrymaly-nahorody-oon.html

Преса о нас

Харьковская областная общественная организация миротворцев ООН, участников Международных операций и инвалидов войны