Центр миротворчества

Музей миротворчества он-лайн

Новости

На Донбасі бойовики готують населення до протидії миротворцям

19.07.2016 
За даними розвідки, командування російських окупаційних військ проведе в Луганську показове тренування з протидії міжнародній миротворчій місії

На Донбасі командування російських окупаційних військ здійснює підготовку населення до організованої протидії озброєній міжнародній миротворчій місії у випадку її введення на тимчасово окуповані території сходу України. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.
Так, за даними розвідки, у Луганську заплановано проведення показового тренування на тему: «Беззбройна протидія вторгненню міжнародної озброєної місії».

«Планом заходу передбачається демонстрація різних ситуацій при зіткненні мирного населення з озброєними миротворцями та можливі варіанти їх вирішення. Під керівництвом російських інструкторів мешканці міста відпрацюють: способи блокування і захоплення транспорту; розмежування мирного населення та озброєних груп; визволення парламентарів; роззброєння військовослужбовців миротворчого контингенту тощо. Особлива увага приділятиметься питанням фото та відео фальсифікаціям доказів насильницьких дій миротворців проти громадян та психологічному впливу на озброєних співробітників місії», - йдеться у повідомленні ГУР.
Очікується, що тренування буде використане для демонстрації негативного відношення населення до розгортання озброєної поліцейської місії на території т.зв. «ЛНР», зазначає розвідка.

http://glavcom.ua/news/na-donbasi-boyoviki-gotuyut-naselennya-do-protidiji-mirotvorcyam-362447.html

Центр миротворчества