Центр миротворчества

Музей миротворчества он-лайн

Новости

Повернення українських військових в Україну із місій ООН залежить від політичного рішення вищого керівництва держави та Місії ООН

30.05.2014

Повернення українських військових в Україну із місій ООН залежить від політичного рішення вищого керівництва держави та Місії ООН. Про це, сьогодні, 30 травня, під час брифінгу на тему “Миротворча діяльність Збройних Сил України” в Українському кризовому медіа-центрі відповідаючи на запитання журналістів повідомив заступник начальника головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних Сил України полковник Андрій Ординович.

«Це питання відпрацьовується і відповідний план розробляється. Але такої критичної потреби повертати наші миротворчі підрозділи з ДР Конго та Ліберії зараз немає, –  підкреслив полковник Андрій Ординович. – Якщо ситуація буде ускладнюватися і буде більш загрозливою, продовжуватиметься ескалація і буде прийнято відповідне політичне рішення, щоб їх повернути, ми це завдання виконаємо, залежно від того, як ми досягнемо консенсусу з ООН», – наголосив офіцер.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247352251

Центр миротворчества