Украинские миротворцы в Либерии
 

Командувач силами Місії ООН у Ліберії: Я вражений роботою українців

08.06.2006

Розташування 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, який виконує завдання Місії ООН у Ліберії, з робочою поїздкою відвідав командувач силами Місії ООН в цій африканській країні генерал-лейтенант Іссаак Обіакор.

Основна мета робочої поїздки до табору українських миротворців полягала в ознайомленні з умовами життєдіяльності 56-го ОВЗ, узгодження та уточнення завдань загону, з’ясування його оперативних можливостей, а також перевірки готовності контингенту до виконання завдань Місії.

Командир українського вертолітного загону полковник Ігор Бевза доповів генерал-лейтенанту Іссааку Обіакору про стан справ в контингенті, ознайомив високоповажного посадовця з розташуванням табору та аеродрому. Також командувач силами Місії ООН ознайомився з пунктом управління польотами, особисто поспілкувався з льотчиками та військовослужбовцями інженерно-авіаційної служби.

Детально ознайомившись з усіма сторонами життєдіяльності українського вертолітного загону генерал-лейтенант Іссаак Обіакор був приємно вражений обсягом та якістю виконання завдань, які покладені на 56 окремий вертолітний загін ЗС України, та високо оцінив рівень професіоналізму українських вертолітників.

“Я вражений роботою українців. Приємно коли завдання виконуються з високою якістю і відповідальністю, чітко та злагоджено. Командування Місії ООН високо оцінює роботу українських вертолітників”, - наголосив генерал-лейтенант Іссаак Обіакорі висловив упевненість в тому, що завдання, які покладені на 56-й окремий вертолітний загін ЗС України будуть і в подальшому виконуватись на високому професійному рівні.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=39182932

Пресса о миротворцах в Либерии

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества