Украинские миротворцы в Либерии
 

Військовослужбовці ЗСУ, які виконують завдання Місії ООН в Ліберії, вийшли до наступного кола змагань в чемпіонаті Місії

21.08.2006

В неділю, 20 серпня, у розташуванні шведського контингенту  Місії ООН в Ліберії пройшли відбірні змагання за право  участі в чемпіонаті Місії ООН в цій африканській країні. Високі результати  показали військовослужбовці 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України. Вони  проявили  спортивний характер і волю до перемоги та вийшли до наступного кола змагань.

Особливо відзначилися капітан Віктор Лепеха і прапорщик Олександр Колесник (пляжний волейбол), старший лейтенант Олександр Шевченко і прапорщик Володимир Шепотілов (командний волейбол), лейтенанти Дмитро Ряснов і Тимур Пістрюга (крос на 6 км).

Слід зазначити, що українські миротворці пройшли в наступний тур, перемігши такі досвідчені і традиційно сильні команди, як збірні контингентів Бангладеш, Ірландії, Нігерії, Пакистану та Філіппін. В наступному турі змагань наші вертолітники візьмуть участь в іграх на першість Місії з ігрових видів спорту і кросу на 6 кілометрів.

 

Довідково. З метою вироблення у особового складу витривалості, сили, спритності та організації змістовного дозвілля, у відповідності з рішенням командира 56-го овз полковника Ігоря Бевзи, у липні 2006 року під керівництвом заступника командира загону підполковника Юрія Рущака проведено чемпіонат контингенту з настільного тенісу, у серпні - змагання з командного волейболу, а на вересень місяць спланований чемпіонат загону з шахів та російських шашок.

Переможцем чемпіонату серед військовиків контингенту з настільного тенісу став помічник командира загону підполковник Володимир Шельвестер, друге місце посів льотчик-штурман вертолітної ланки  капітан Володимир Єрмолаєв, третє місце - у фельдшера медичного пункту прапорщика Віталія Вакулко.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=45466461

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества