Украинские миротворцы в Либерии
 

Вертолітний загін українських миротворців у Ліберії успішно пройшов інспекцію по безпеці польотів

15.06.2006

У Ліберії в рамках підготовки та забезпечення постійного моніторингу безпеки польотів розташування 56-го окремого вертолітного загону ЗС України відвідали представники служби безпеки польотів управління авіації Місії ООН в Ліберії.

Під час зустрічі з командуванням українського вертолітного загону посадові особи робочої групи на чолі з начальником служби безпеки польотів управління авіації Місії ООН в Ліберії паном Едуардо Маутоном довели до українських льотчиків основні вимоги нормативно-правової бази з питань безпеки польотів. В ході робочої зустрічі було обговорено низку питань щодо безпеки польотів під час виконання завдань за призначенням.

Також представники служби безпеки польотів управління авіації Місії ООН проаналізували стан забезпечення безпеки застосування авіаційної техніки.

Підводячи підсумки роботи в українському вертолітному загоні пан Едуардо Маутон зазначив, що елементи безпеки польотів є пріоритетним напрямом життєдіяльності 56-го ОВЗ.

“Приємно відзначити, що завдання Місії українськими вертолітниками виконуються чітко та злагоджено, з високою відповідальністю та дотриманням міжнародних стандартів безпеки польотів. Вимоги, які пред’являються до стандартів безпеки польотів в Україні, по деяким аспектам вище ніж міжнародні стандарти безпеки польотів ІКАО”, – наголосив пан Едуардо Маутон.

По завершенню робочої зустрічі пан Едуардо Маутон подякував українським миротворцям за вагомий внесок в справу стабілізації та підтримання миру в Ліберії.  

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=39686461

Пресса о миротворцах в Либерии

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества