Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо ситуації на українсько-російському кордоні

7.10.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка на українсько-російському кордоні залишається напруженою. Державна прикордонна служба України в межах компетенції продовжує здійснювати заходи щодо організації контролю вздовж смуги безпеки по лінії бойових зіткнень.

О 20:00 6 жовтня 2014 р. терористами  було здійснено обстріл з мінометів одного з контрольних пунктів в’їзду/виїзду вздовж смуги безпеки в Донецькій області. Шість мін розірвалося неподалік контрольного пункту. Втрат і постраждалих серед прикордонників немає.

Продовжується ведення повітряної розвідки незаконними збройними формуваннями із використанням безпілотних літальних апаратів. Учора о 19:00 на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Сартана» Донецького загону виявлено політ одного БПЛА, який на висоті 1 км рухався у напрямку Маріуполя.

О 13:00 6 жовтня на Луганщині в районі населеного пункту Біловодськ у контрольованому прикордонному районі на міні підірвався колісний трактор «МТЗ» із причепом, на якому водій перевозив 9 т пшениці для проведення посівних робіт. Пошкоджено трактор і причеп, тракторист не постраждав.

На території АР Крим навпроти контрольного пункту «Чонгар» відбулася демонстративна ротація російських військовослужбовців на 15 автомобілях «КАМАЗ». Прикордонники, які несли службу на контрольному посту, спостерігали на місці розташування російських військових шикування особового складу, після чого вантажівки поїхали вглиб АРК.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247657984&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества