Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

26.12.2014
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка на українсько-російській ділянці кордону залишається складною. Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону та оборону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Терористи постійно порушують режим припинення вогню та обстрілюють позиції українських військових.
Учора ввечері, 25 грудня, терористи здійснили постріли з підствольного гранатомета по блокпосту в районі н.п. Верхнє Троїцьке. Ніхто з військовослужбовців не постраждав. Вибухи відбулися поряд з місцем несення служби на дорозі.
Також незаконні збройні формування продовжують здійснювати повітряну розвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів. Безпілотник зафіксували вздовж берегової смуги на напрямку «Білосарайська Коса - Маріуполь».
На ділянці відділу «Станично-Луганське» прикордонники здійснили пропуск гуманітарного вантажу від українського відділення міжнародної організації «Червоний Хрест», який призначений для жителів Луганської області. У вантажних автомобілях перевозили продукти харчування та медикаменти.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247845182&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества