Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

18.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. Прикордонниками Донецького загону зафіксовано проліт над акваторією Азовського моря безпілотного літального апарату.

На адміністративній межі з АР Крим прикордонники Бердянського загону спостерігали політ над тимчасово окупованою територією російського реактивного літака «Су-24». Поінформовано відповідний підрозділ ЗСУ.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили в автомобілі приховані 325 тисяч гривень та 18 банківських карток, які намагалися перемістити на непідконтрольну територію. Кошти були заховані в салоні під заднім сидінням. Ще одну громадянку, яка перевозила 20 тисяч гривень, 16 тисяч доларів США та півтори тисячі євро оглядова група виявила на цьому ж КПВВ в автомобілі серед речей. Транспортний засіб з виявленими коштами передано працівникам фіскальної служби.

Також під час перевірки в КПВВ «Зайцеве» мікроавтобуса  «Фольксваген» прикордонники та працівники фіскальної служби знайшли під обшивкою, в конструктивних особливостях та подвійному днищі майже 9 тисяч пачок сигарет російського та українського виробництва, які водій намагався перемістити з непідконтрольної території. Тютюнові вироби вилучено.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248768588&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества