Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

13.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. У зоні АТО використання безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи з припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Учора на блокпосту «Верхньоторецьке» прикордонники затримали автомобіль з вантажем 140 кілограмів продуктів харчування  вартістю майже 10 тисяч гривень.  Транспортний засіб прямував на тимчасово непідконтрольну територію та намагався оминути КПВВ «Зайцеве».

Ще два автомобілі, які намагались перемістити на тимчасово непідконтрольну територію каву, промислові товари, інструменти та сантехнічні вироби без відповідних документів прикордонники зупинили на КПВВ «Новотроїцьке». Зокрема, під час перевірки автомобіля «Хонда» наряд виявив  фасовану в пакети розчину каву, яка була прихована в задніх дверцятах, під кришкою капоту та водійським сидінням. Наразі виявлені вантажі загальною вартістю 45 тисяч гривень та транспортні засоби передали представникам фіскальної служби.

На КПВВ «Мар’їнка» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби у легковому автомобілі «Тойота» виявили півтисячі чистих нотаріальних бланків для доручень, які теж намагались доставити на тимчасово непідконтрольну територію. Бланки були приховані під сидінням водія.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248759899&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества