Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

11.01.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За добу обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. У зоні АТО безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

Прикордонники Бердянського загону  спостерігали за польотом російського літака вздовж адміністративної межі по території тимчасово окупованої території АР Крим. Проінформовано відповідні підрозділи ЗСУ.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи з припинення незаконного переміщення товарів та вантажів.

Сьогодні зранку прикордонники та працівники фіскальної служби у КПВВ «Зайцеве» затримали автомобіль «Ніссан», який перевозив на підконтрольну бойовикам територію, за попередніми даними, 350 тисяч доларів США та 5 мільйонів російських рублів. 

Значну кількість грошових коштів, яку намагались перемістити на неконтрольовану територію, виявили вчора на контрольних пунктах в’їзду виїзду  «Зайцеве» та «Мар’їнка».  Під час перевірки позашляховика «Acura», який прямував на неконтрольовану територію під керуванням громадянина України, виявлено  6 мільйонів російських рублів, майже 100 тисяч доларів США та 15 банківських карток. Гроші були сховані в спеціально обладнаних металевих сейфах, що були закріплені в  спинки задніх сидінь автомобіля. Також прикордонники зупинили на КПВВ «Зайцеве» ще двох українців, які в кишенях одягу  та на тілі намагались перевезти 95 тисяч гривень, 10 тисяч євро, майже 5 тисяч доларів США та понад 50 тисяч російських рублів. Виявлені кошти передали представникам фіскальної служби.

Крім того, на КППВ «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили 200 тисяч гривень, які українець приховав в автомобілі «Шкода» під кожухом коробки передач.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248756212&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества