Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

28.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. В районі проведення АТО зафіксовано 2 безпілотні літальні апарати.

На контрольному пункті в’їзду – виїзду «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили три транспортні засоби, які намагались перемітити на неконтрольовану територію майже 700 кілограмів м’яса та рибальські снасті. Конфіскат загальною вартістю близько 70 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та зведеній мобільній групі.

Громадянина України, який намагався перемістити на неконтрольовану територію близько 5 грамів порошку білого кольору, попередньо амфітаміну, прикордонники та представники фіскальної служби затримали на контрольному пункті в’їзду – виїзду «Мар’їнка». Пакунок із наркотичною речовиною  оглядова група знайшла під речами в багажнику автомобіля «Фольксваген». Затриманого передали представникам Національної поліції.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве» прослідував 31 вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Людина в біді» та від регіонального Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні. Вантажівки перевозили понад 650 тонн будівельних матеріалів та засобів гігієни для жителів Донецької та Луганської областей.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249220923&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества