Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

22.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. Також не зафіксовано використання незаконними збройними формуваннями безпілотних літальних апаратів.

Зведеною мобільною групою в районі населеного пункту  Новолуганське, що на Донеччині,  затримано  автомобіль з радіостанціями у кількості 30 штук.  Громадянин України намагався доправити зазначені засоби до неконтрольованої території. Транспортний засіб та вилучені товари передали представникам фіскальної служби.

Крім того, на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 автомобілі та громадянина України, які прямували на неконтрольовану територію з вантажем косметичних засобів, радіодеталями та харчовими біодобавками без відповідних документів. Товари загальною вартістю майже 100 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 8 вантажних автомобілів, які перевозили близько 7,5 тонни медикаментів та понад 135 тонн будівельних матеріалів  від Міжнародного комітету «Червоного Хреста» та філії компанії «Людина в біді». Гуманітарний вантаж прямував до Донецька.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249207927&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества