Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

19.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

 

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою.

По позиціях контрольного поста «Майорськ», на якому несуть службу прикордонники Краматорського загону, російські найманці відкрили вогонь з гранатометів. Обстріл відбувся сьогодні вночі. Диверсійна група противника використовуючи умови місцевості загалом здійснила 4 постріли з РПГ. Прикордонники відразу зайняли кругову оборону та відповіли противнику вогнем у відповідь. Терористи змушені були відійти. У результаті атаки на контрольний пост ніхто з прикордонників не постраждав.

В зоні проведення АТО зафіксовано чотири безпілотних літальних апарати.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 3 автомобілі, які прямували на неконтрольовану територію. Під час огляду транспортних засобів було виявлено 6 бухт з кабелями для зв’язку, парфумерію та сантехніку, які перевозили з порушеннями правил переміщення вантажів через КПВВ. Конфіскат вартістю майже 370 тисяч гривень вилучено встановленим порядком.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249198215&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества