Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

07.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО зафіксовано 4 безпілотних літальних апарати.

Прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Гнутове» два транспортних засоби, які перевозили до неконтрольованої території без належних документів продукти харчування та алкогольні напої. Конфіскат попередньою вартістю понад 120 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Ще 4 транспортні засоби прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Зайцеве». Автівки перевозили продукти харчування, автозапчастини та трикотажні вироби. Транспортні засоби передані представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» прослідувало 6 транспортних засобів з вантажем будівельних матеріалів та обігрівачами  вагою понад  80 тонн. Вантажівки від благодійного фонду «Людина в біді» прямували до Донецька.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249169788&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества