Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО

01.07.2016
ДЕРЖАВНА ПРИКОРДОННА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Минулої доби незаконні збройні формування з  населеного пункту Первомайськ, що на неконтрольованій території, обстріляли позиції контрольного посту  «Золоте», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Обстріли здійснено із стрілецької зброї та гранатометів. Постраждалих немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали.  Безпілотних літальних апаратів виявлено не було.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили велику суму коштів та банківські картки. Мешканець м. Харцизьк мав намір перемістити кошти на непідконтрольну територію під переднім сидінням транспортного засобу марки "Мерседес". В ніші під сидінням легковика та серед речей прикордонники виявили 300 тисяч гривень та 127 банківських карток. Наразі вилучені кошти, автомобіль та громадянина передано іншим правоохоронним органам. Встановлюються джерела походження коштів та їхнє призначення.

Прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» громадянку України, яка намагалась перемістити на неконтрольовану територію понад 370 одиниць косметичних виробів. Вантаж вартістю майже 25 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Ще дві автівки з вантажем автозапчастин та набоями до пневматичної зброї (3600 пакунків) прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольних пунктах «Мар’їнка»  та «Зайцеве». Транспортні засоби та вантажі передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249156203&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества