Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

28.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Минулої доби незаконні збройні формування з  н.п. Олександрівка обстріляли контрольний пост «Мар’їнка», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Обстріли здійснено із стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Постраждалих немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. 

Учора  прикордонний наряд відділу «Бахмут» Краматорського загону  виявив проліт БПЛА. По даному факту було поінформовано взаємодіючий підрозділ. Загалом, в зоні проведення АТО, українські військові учора зафіксували 3 безпілотні літальні апарати.

Через порушення правил переміщення вантажів прикордонний наряд Краматорського загону на контрольному посту «Майорськ» затримав автомобіль з вантажем понад 400 кілограмів ковбасних виробів. Сума оцінки вантажу, який громадянин України перевозив до неконтрольованої території, склала 18 тисяч гривень.  Ще 2 транспортні засоби виявили прикордонники у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Мар’їнка». Автомобілями перевозили до тимчасово неконтрольованої території товари на суму понад 30 тисяч гривень. Транспортні засоби передано компетентним органам  для прийняття правового рішення.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» до неконтрольованої території прослідували вантажні автомобілі з гуманітарним вантажем від благодійного фонду «Доброта» та Філії компанії «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили дитяче харчування загальною вагою 2,6 тонн для жителів Донецька та оргтехніку. 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249145556&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества