Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

22.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

 За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники спільно із військовослужбовцями ЗСУ, не було. У зоні проведення АТО зафіксовано політ 3-х безпілотних літальних апаратів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби та зведеною мобільною групою затримано два транспортні засоби з вантажем будівельних матеріалів та товарами народного споживання. Транспортні засоби прямували на непідконтрольну територію. Товари загальною вартістю понад 70 тисяч гривень вилучили.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» до неконтрольованої території прослідували 10 вантажних автомобілів з вантажем будівельних матеріалів загальною вагою понад 190 тонн. Транспортні засоби перевозили до Донецька гуманітарний вантаж від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249134240&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества