Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

16.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на  лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

 За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники спільно із військовослужбовцями ЗСУ, не було. Безпілотні літальних апаратів, які використовуються незаконними збройними формування для проведення розвідувальної діяльності, прикордонними нарядами не фіксувалися.

У контрольному пункті «Майорськ» прикордонники Краматорського загону затримали вантажний автомобіль, що перевозив з порушенням правил переміщення газові компенсатори на загальну суму 10 тисяч гривень. Автомобіль прямував на виїзд до неконтрольованої території України. Транспортний засіб з вантажем передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Також, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прикордонники Краматорського загону оформили 2 автомобілі з гуманітарним вантажем від благодійного фонду «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили близько 2 тонн продуктових наборів для жителів Донецька.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249121056&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества