Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

13.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. Учора у зоні проведення АТО зафіксовано 2 безпілотних літальних апарати.

У КПВВ, що на лінії розмежування, прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили низку автомобілів, які перевозили товари з порушенням правил переміщення.

Два автомобілі на виїзд до неконтрольованої території  з вантажем 1700 кг продуктів харчування та корму для риб на загальну суму 45,5 тисячі гривень зупинили у КПВВ «Гнутове». Транспортні засоби з вантажем передано представникам ДФС.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону затримали автомобіль з вантажем пакувального матеріалу для ковбасних виробів та пакунки з м’ясним ароматизатором. Крім того, у цьому КПВВ на в’їзд з неконтрольованої території затримано автомобіль з вантажем будівельних матеріалів та електроприладів. А прикордонним нарядом Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під обшивкою дверей легкового автомобіля «Деу» виявлено медичні препарати в асортименті. Осіб та автомобілі з вантажами на загальну суму 54 тисячі гривень передано представникам зведеної мобільної групи. 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249109955&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества