Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

11.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО польоти безпілотних літальних апаратів українськими військовими не фіксувалися.

Учора в ході реалізації інформації оперативних співробітників Держприкордонслужби прикордонники Краматорського загону спільно із представниками Національної поліції затримали громадянина України, який причетний діяльності незаконних збройних формувань. Затриманого передано компетентним органам.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 3 автомобілі з товарами. Всі вони прямували на підконтрольну бойовикам територію. Зокрема в одній з автівок було виявлено косметики на суму 72 тисячі гривень. Іншим автомобілем перевозили продукти харчування. Ще одну запакували комплектами системи відео спостереження на майже 16 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передані компетентним органам для прийняття правового рішення.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території, прослідувало 22 автомобілів з гуманітарним вантажем, з яких 21 від благодійного фонду «Людина в біді» та ще один від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортні засоби перевозили майже 350 тонн продуктових наборів та 3,3 тонни медичного обладнання для жителів Донецька.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249107758&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества