Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

04.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО зафіксовано польоти 4 безпілотних літальних апаратів.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве», прикордонники Краматорського загону затримали громадянина України, якого розшукують правоохоронці за причетність до діяльності незаконних збройних формувань. Виявили чоловіка під час його слідування з непідконтрольної території автомобілем «ЗАЗ Деу» . Наразі громадянина передано представникам СБУ.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 3 автомобілі з товарами. Всі вони прямували на підконтрольну бойовикам територію. Зокрема, в одній з автівок було виявлено батарейки на суму майже 35 тисяч гривень. Іншим автомобілем перевозили горілчані вироби. Ще одну запакували косметикою на 30 тисяч гривень. Дані транспортні засоби передані представникам правоохоронних органів та фіскальної служби для прийняття правового рішення.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249087966&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества