Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТ АР Крим

03.06.2016
АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПРИКОРДОННОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО зафіксовано 7 безпілотних літальних апаратів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили  2 автомобілі з вантажем парфумів, корму для тварин та побутовими товарами. Транспортні засоби прямували на непідконтрольну територію. Конфіскат вартістю понад 50 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Ще три автівки з майже 800 кілограмів м’яса затримали на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Водії намагалися доправити вантаж до неконтрольованої території. Виявлені товари вартістю майже 50 тисяч гривень вилучили.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідував  автомобіль з гуманітарним вантажем від представництва Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» в Україні. Транспортний засіб перевозив  майже 5 тонн медичних препаратів для жителів міста Донецьк. 

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249086088&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества