Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
07.04.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається  складною .  П ідрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора терористи здійснили обстріл зі  стр ілецької зброї блокпоста «Золоте», на якому несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Постраждалих нема є.

Протягом доби сили незаконних збройних формувань продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом було зафіксовано 3 БПЛА в Донецькій області.

Учора у контрольних пунктах    «Миколаївка» та «Георгіївка» у двох громадян України, які слідували на виїзд до населених пунктів Горлівка та Донецьк, прикордонники виявили  п ідроблені перепустки. Громадян передано співробітникам міліції в Донецькій області.

Уздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 18 транспортних засобів з вантажами. Транспортними засобами громадяни України перевозили товари без належних документів і намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Усі автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття правового  р ішення.

Також учора у контрольному пункті «Волноваха»  п ід час здійснення заходів контролю охоронці кордону виявили 64 вагони з металобрухтом без належних товарно-супровідних документів.   Про даний випадок поінформовано працівників фіскальної служби.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248076988&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества