Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
7.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку незаконних збройних формувань не було.

Також продовжуються заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Так, в рамках проведення оперативних заходів прикордонним нарядом в районі н.п. Марїнка було затримано 6 транспортних засобів. Вони перевозили вантажі та рухались  до тимчасово непідконтрольної території в об’їзд визначених транспортних коридорів. Зокрема автомобілями везли продукти харчування, жіноче взуття, спиртні напої тощо. Для з’ясування всіх обставин на місце викликано співробітників СБУ та працівників фіскальної служби. Крім того, в Костянтинівському районі прикордонним нарядом затримано громадянина України, який на вантажному автомобілі «Рено» з напівпричепом намагався ґрунтовою дорогою об’їхати контрольний пост, що був на його шляху.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247995823&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества