Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
04.07.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою.

Російські найманці продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом в межах Донецької та Луганської областей зафіксовано політ 2 безпілотників.

У контрольному пункті в'їзду/виїзду «Зайцеве» прикордонники у 2 громадян виявили підроблені перепустки. Наразі їх передали співробітникам МВС для з’ясування обставин правопорушення.

Також у контрольному пункті «Гнутове» прикордонники під час здійснення заходів контролю в салоні легкового автомобіля виявили понад 150 талонів державного технічного огляду на сільськогосподарську техніку, яка знаходиться на неконтрольованій території. Затриманого передали співробітникам МВС в Донецькій області.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу затримано 12 транспортних засобів, що перевозили більше 50 тонн вантажів. Належних документів на вантаж не було. Дані транспортні засоби передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248299547&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества