Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
4.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка у зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Протягом доби з боку терористів продовжувалися обстріли та напади на підрозділи Державної прикордонної служби України.

Уже декілька днів поспіль українські військові зазнають мінометних обстрілів поблизу н.п. Фащівка. Так, вчора 10.15 до 15.00  терористи продовжували обстрілювати блокпост, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗС України. В результаті мінометного обстрілу позицій українських військових два прикордонники дістали осколочні поранення.

Крім того,  вчора незаконні збройні формування з РСЗВ БМ-21 «Град» обстріляли прикордонний наряд, який ніс службу з контролю об’їзних шляхів на напрямку «Новотроїцьке – Березове – Ольгинка». Також о 18.15 поблизу н.п. Виноградне (Донецька обл.) з ракетних систем залпового вогню терористи обстріляли блокпост, де несуть службу прикордонники спільно з МВС та СБУ. Втрат немає.

Учора на напряму «Миколаїв-Федорівка-Гранітне-Богданівка» зафіксовано порушення повітряного простору БПЛА, який перетнув кордон України на значній висоті.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247926023&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества