Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
28.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

Вчора, 27 березня, терористи здійснили 2 обстріли місць несення служби військовослужбовців Державної прикордонної служби України та ЗСУ на блокпостах «Майорське» та «Золоте». Для нападу бойовики використовували стрілецьку зброю. Серед українських військових постраждалих немає.

Протягом доби прикордонники зафіксували політ 1 БПЛА за допомогою якого терористи здійснювали повітряну розвідку на напрямку «Широкине  – Маріуполь».

Вздовж лінії розмежування прикордонні наряди затримали 10 транспортних засобів з вантажами. Автівки зупинили в районі н.п. Курдюмівка, Степне та Курахове. Вони перевозили без належних документів продукти харчування та намагалися об'їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Всі автомобілі передані працівникам фіскальної служби для прийняття рішення.

Через пункт пропуску «Тиса», що на Закарпатті в Україну прослідував автомобіль швидкої допомоги «Volkswagen», який направляється до Головного військово-медичного клінічного центру м. Києва від Генерального консульства України в Мюнхені.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248046766&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества