Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
24.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку терористів не було, однак обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

Терористи продовжували проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 13 БПЛА в районах н.п. Краматорськ, Маріуполь, Сартана, Велика Новосілка, Артемівськ та Старобільськ, чотири з яких порушили повітряний простір України з боку РФ.

Учора, 23 лютого, прикордонники спільно з співробітниками СБУ поблизу н.п. Георгіївка (Донецька обл.) виявили в покинутій будівлі сховок, де терористи переховували понад 5 тисяч протигазів. 127 ящиків з майном РХБ захисту передані співробітникам МВС.

Також в районі Маріуполя прикордонники спільно співробітники СБУ затримали активного учасника диверсійно-розвідувальних груп ДНР. По даному факту проти громадянина України відкрито кримінальне провадження.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247971641&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества