Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

24.01.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

Близько 18.00 терористи здійснили обстріл контрольного посту поблизу н.п. Трьохізбенка, на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Для відбиття атаки українські військові відкрили вогонь у відповідь, після чого ворог відступив.

У межах компетенції співробітники Держприкордонслужби продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, у тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

О 16.30 прикордонники спільно з податківцями неподалік н.п. Костянтинівка затримали 3 вантажні автомобілі «ДАФ» під керуванням громадян України. У транспортних засобах перевозили майже 5 тисяч ящиків з лікеро-горілчаними напоями. Під час попереднього огляду було встановлено, що виявлена продукція виготовлена не заводським методом, а підакцизні марки мають ознаки фальсифікації. Попередня вартість спиртних напоїв може сягати 1,625 мільйона гривень.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247897156&cat_id=244277212

 

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества