Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
22.04.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Незаконні збройні формування продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом було зафіксовано 17 БПЛА на ділянках відповідальності прикордонної служби.

Крім того, на адміністративній межі з АР Крим прикордонним нарядом виявлено політ вертольоту Мі-8, ймовірно ЗС РФ, який порушив повітряний простір України та потім вилетів у зворотному напрямі. По даному факту проводиться розслідування.

Також у контрольному пункті в'їзду/виїзду «Георгіївка» прикордонний наряд виявив у чотирьох громадян України підроблені перепустки. Даних осіб передано співробітникам МВС.

Вздовж лінії розмежування прикордонними нарядами протягом доби було затримано 5 транспортних засобів з різноманітними вантажами. Автомобілі перевозили товари без належних документів. По даним випадкам поінформовано працівників фіскальної служби.

 

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248109236&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества