Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
21.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку російських найманців не було.

Терористи продовжували здійснювати повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 16 БПЛА. Їх виявили в районах н.п. Маріуполь, Ялта, Авдіївка, Сартана, Талаківка, Юр`ївка, Красна Талівка, Зоринівка, Щастя.

Вчора, 19 лютого, прикордонним нарядом на напрямку н.п Маріуполь затримано вантажний автомобіль «КАМАЗ», яким перевозилося 11 тонн насіння соняшника. Належних документів на вантаж не було. Транспортний засіб передано працівникам фіскальної служби.

В контрольному пункті «Гнутове» прикордонники під час перевірки автомобіля «ГАЗель» виявили у водія, громадянина України, підроблений документ. Крім того, в автівці знайшли керамічну плитку, яку везли з метою збуту, однак без жодних документів на продукцію. Вантаж передали в фіскальну службу.

Також вчора поблизу н.п. Березове (Донецька область) прикордонний наряд у вантажному автомобілі «Мерседес» виявив майже 27 тонн вугілля. Для перевірки документів транспортний засіб з вантажем передано співробітникам міліції.

На Чернігівщині в пункті пропуску «Нові Яриловичі» співробітники Держприкордонслужби не пропустили в Україну громадянина Росії. Під час оформлення у чоловіка виявили посвідчення видане центральним козацьким військом та літературу антидержавного характеру. Даному громадянину проставлено заборону в’їзду на територію України терміном на 3 роки.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247967609&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества