Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
19.02.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку терористів не було, однак обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

Терористи продовжували проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 14 БПЛА. 11 безпілотників виявили в районах н.п. Павлопіль, Сартана, Маріуполь, Красний Деркул, Артемівськ, Рибинське, Володимірівка та Приморськ. Ще 3 літальних апарати зафіксували в Луганській області на ділянках відділів прикордонної служби «Марківка», «Троїцьке», «Мілове».

Учора співробітники Держприкордонслужби поблизу н.п. Костянтинівка в Донецькій області затримали 2 мікроавтобуси «Мерседес», які намагалися оминути контрольний пост, що був на їх шляху. Під час перевірки в автівках виявили продукти, на які не було жодних документів. Автомобілі з вантажем передані співробітникам МВС.

Крім того, в районі Маріуполя прикордонники в декількох випадках також затримували товари та продукти, що перевозилися без належних документів. Матеріали передано до податкової інспекції.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247962123&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества