Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
18.05.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та незаконними збройними формуваннями.

Протягом минулої доби обстрілів незаконними збройними формуваннями позицій прикордонних підрозділів не було. Російські найманці продовжували використовувати безпілотні літальні апарати для здійснення повітряної розвідки. Загалом у межах Луганської та Донецької областей зафіксовано політ 12 БПЛА. Політ ще одного безпілотника помітили на кордоні з Росією в межах Сумської області. Літальний апарат незаконно перетнув кордон на напрямку російського населеного пункту Троїцьке та українського Володимирівка.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення спроб незаконного переміщення товарів та вантажів. Загалом було затримано 15 транспортних засобів, які намагалися об’їхати контрольні пости, що були на їх шляху. Автівки перевозили продукти харчування та товари народного вжитку вартістю понад 600 тисяч гривень. Належних документів на вантажі не було. Дані транспортні засоби передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248163203&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества