Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

13.01.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками. Обстановка залишається складною.

Протягом доби продовжувалися обстріли позицій українських військових, у тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів.

Так, на Донеччині терористи тричі за добу здійснювали мінометний обстріл контрольного пункту «Гнутове», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Ніхто з українських військових не постраждав. Через обстріли тимчасово припинявся пропуск осіб та транспортних засобів.

Крім того, в Донецькій області прикордонний наряд зафіксував політ безпілотного літального апарату, який рухався на напрямку «Новоградівка - Артемове».

На виконання завдань, визначених Президентом та Урядом України, у зоні АТО співробітники Державної прикордонної служби України, у межах компетенції, продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів.

Учора неподалік н. п. Березове прикордонники спільно зі співробітниками СБУ затримали вантажівку «ДАФ» із твердим паливом. Транспортний засіб, за кермом якого був громадянин України, намагався оминути один з контрольних постів, що був на його шляху. Під час огляду правоохоронці виявили подвійний пакет документів на вантаж. У даний час автомобіль передано співробітникам міліції.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247866270&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества