Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

11.01.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Протягом доби обстрілів та нападів на прикордонні підрозділи з боку терористів не було.

На виконання завдань, визначених Президентом та Урядом України, у зоні АТО співробітники Державної прикордонної служби України, в межах компетенції, продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів.

На пункті контролю в районі н.п. Артемівськ вчора було затримано вантажний автомобіль «Форд» під керуванням громадянина України. Відповідно до товаро-супровідних документів чоловік перевозив молочні продукти з м. Харків до м. Антрацит. Проте при огляді транспортного засобу окрім зазначеного вантажу виявлено горілчані вироби та морожене м’ясо. Для подальшого з’ясування обставин правопорушення автомобіль буде передано представникам фіскальної служби.

Також через цей пункт контролю прослідував гуманітарний вантаж. 1 тонну дитячого одягу та продуктів харчування було направлено від одного з виробничих підприємств для надання допомоги дітям Луганської області.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247863608&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества