Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
10.03.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів та нападів на підрозділи Державної прикордонної служби України з боку незаконних збройних формувань не було. Проте терористи продовжували проводити повітряну розвідку з використанням безпілотних літальних апаратів. Загалом зафіксовано політ 11 БПЛА в районах н.п. Маріуполь, Бердянськ, Новоолексіївка, Золоте та Селідове.

Учора в районі н.п. Велика Новосілка прикордонники під час перевірки рейсового автобуса «Донецьк – Маріуполь»  виявили підроблену перепустку у громадянки України. З її слів фальшиві документи вона купила через мережу Інтернет за 300 грн. Затриману передали співробітникам МВС в Донецькій області. Загалом протягом 2015 року прикордонники на лінії розмежування між силами АТО та терористами у 16 випадках затримували осіб з підробленими  документами з яких 7 – з фальшивими перепустками.

Також на Львівщині прикордонники здійснили оформлення гуманітарних вантажів: індивідуальних медичних аптечок, одягу, взуття та інших речей. Допомога загальною вагою 18 тонн була надіслана від Німеччини та Великобританії.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247999145&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества