Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО

10.01.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО і бойовиками. Обстановка залишається складною.

Протягом доби продовжувалися обстріли позицій українських військових, в тому числі й місць дислокації прикордонних підрозділів.

Так, в Луганській області о 14.30 терористи з артилерії здійснили обстріл відділу «Станично-Луганський». У результаті вибухів, які розірвалися неподалік, будівля зазнала незначних пошкоджень. Ніхто з прикордонників не постраждав. Крім того, використовуючи міномети бойовики обстрілювали один з блокпостів в районі н.п. Майорськ (Донецька область). Постраждалих немає.

Прикордонники продовжують заходи з посилення контролю за переміщенням товарів і вантажів, в тому числі і за тими, які прямують через контрольні пункти в’їзду-виїзду у зоні АТО.

Вчора неподалік н.п. Константинівка прикордонники спільно зі співробітниками СБУ виявили та затримали вантаж вугілля. Об 11.00 правоохоронці зупинили вантажний автомобіль «Сканія» з причепом, яким керував наш співвітчизник. Чоловік перевозив майже 38 тонн вугілля та намагався оминути один із контрольних постів, що був на його шляху.

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=247863106&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества