Антитеррористическая операция на востоке Украины
 

Ситуация на украино-российской границе

 

Щодо обстановки на українсько-російському кордоні та в зоні проведення АТО
01.05.2015
Прес-служба Державної прикордонної служби України

 

Підрозділи Держприкордонслужби продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною.

Сьогодні вночі зі стрілецької зброї був обстріляний блокпост «Майорське», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Постраждалих немає.

Протягом доби було зафіксовано політ 6 БПЛА, якими терористи проводили розвідку в межах Донецької та Луганської областей.  

У контрольному пункті «Курахове» прикордонники виявили 2 підроблені перепустки. Їх намагалися використати жителі н. п. Макіївки.   Громадян передали співробітникам МВС для з’ясування всіх обставин.

Вздовж лінії розмежування прикордонними нарядами було затримано 15 транспортних засобів з продуктами харчування, товарами народного споживання та металобрухтом на суму понад 1 млн. грн. Вантажі перевозилися без належних документів в об`їзд контрольних пунктів. По даним випадкам поінформовано працівників фіскальної служби.  

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248134723&cat_id=244277212

Антитеррористическая операция на востоке Украины

Музей миротворчества он-лайн

Центр миротворчества