Вторгнення РФ в Україну
Вторгнення РФ в Україну 24.02.2022

 

Хроніки подій

 

Вторгнення РФ в Україну. Головні новини – хроніка

13.01.2024

23:48
"Нам – юристам – вкрай подобається". Малюська пояснив ключові пункти в угоді з Британією: документ передбачає багато важливих юридичних аспектів, зокрема, щодо заморожених активів, репарацій і неможливості поступок територіями.

22:29
У частині російського Ростова блекаут. Кажуть, довелося ввести графіки відключень світла.

21:49
Байден заявив, що якщо республіканці не фінансуватимуть Україну, їм доведеться "багато за що заплатити".

21:20
Проєкт "Народний дрон". Глава Мінцифри закликав українців створювати FPV-дрони вдома - пройти безкоштовне навчання, створити БпЛА та надіслати його інструкторам.

19:43
Міністр оборони Умєров впевнений, що угода з Британією про гарантії безпеки не стане повторенням Будапештського меморандуму, який свого часу не спрацював.

18:18
"Давай, падай! Є!" - дивіться відео знищення із ПЗРК російської крилатої ракети у Миколаївській області.

17:54
У Сумській області ліквідовують наслідки російських ракетних ударів. У місті Шостка травмовано жінку, зранку без опалення були 12 000 квартир.

16:59
Все гірше летять "точно в цель". У ЗСУ пояснили, як "загубилися" 20 ракет, випущених РФ: якість стає дедалі нижчою.

14:34
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся зі своїм французьким колегою Стефаном Сежурне у Києві. Дипломати обговорили оборонну співпрацю та інтеграцію України до Євросоюзу та НАТО.

13:06
Заступник голови Офісу президента Ігор Жовква заявив, що деякі західні союзники вже передали Україні тексти угод, подібних до тієї, що вчора Київ підписав з Лондоном.

12:39
Заступник генсека НАТО Мірча Джоане не вважає, що 45-й президент США Дональд Трамп виведе країну з Альянсу, якщо зможе її очолити.

12:00
Новий міністр закордонних справ Франції Стефан Сежурне прибув зі своїм першим робочим візитом до української столиці

11:32
Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що не дозволить будь-кому з представників польського уряду будувати політику на антиукраїнській позиції.

10:58
Пресслужба Повітряних сил ЗСУ опублікувала статистику ранкової ракетно-дронової атаки росіян: загалом на Україну було випущено 40 ворожих цілей, з яких українська протиповітряна оборона збила вісім крилатих ракет.

09:30
Росія весь ранок атакувала Україну ракетами різних типів.

08:35
Зранку 13 січня у тимчасово окупованому Бердянську пролунала низка вибухів. Місцеві Telegram-канали та українська міська військова адміністрація повідомили про нібито влучання у центральній частині міста.

07:35
Заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква, коментуючи британсько-українську безпекову угоду, заявив, що британські військові не воюватимуть за Україну.

06:13
Росія атакує ракетами з повітря. Вибухи у Дніпрі, Кропивницькому та Кременчуці.

https://news.liga.net/ua/politics/chronicle/novaya-ugroza-iz-rossii-vse-glavnoe-ob-eskalatsii-voennoy-agressii-rf-protiv-ukrainy-live